Priser

O.B.S , detta är nya priser från och med 1 september 2018,  bokningar innan dess bibehåller förgående priser. 

1 katt innerum med rastgård:   180:- 
2 katter innerum med rastgård:   230:- 

1 katt innerum:  160:-
2 katter innerum:  210:- 

Andra smådjur pris enligt överenskommelse.

Högsäsong är sportlovet, påskveckan, midsommar till 15 augusti, höstlovet samt 22 december till 10 januari som blir snabbt bokat så var ute i god tid med bokning.

I priset ingår mat (Majstor torrmat & mjukmat av lite olika sorter) och kattströ. Ta gärna med lite egen mat för en övergång. Det är inga problem att ta med egen mat för hela vistelsen men det påverkar inte priset.

Här finns filtar, leksaker och klösmöbler. Det kan vara bra att ha med en bädd eller filt som luktar hemma men det är inget krav.

Alla katter skall vara vaccinerade enligt SVAs råd ,grundvaccinering 2 ggr med en månads mellanrum sen kattsnuva varje år och kattpest vartannat eller vart tredje år beroende på vaccin. Hankatter över 1 års ålder skall vara kastrerade. Katten bör även vara avmaskad  om ni misstänker att den har mask  innan den kommer hit.Kontrollera även efter annan ohyra som annars kan bli kostsamt för er om jag måste göra extra städning eller sanering. OBS ! glöm inte att ta med vaccinationskort.

Betalning görs antingen kontant eller swisch när ni lämnar eller sätts in på bankgirokonto 580-4513 senast 3 dagar innan.

 


Vår kanin Blåstigens Elvis, fotad av Michaela Nilsson.